لیست اختراعات احمد شريعتي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1391/10/20
خلاصه اختراع:

هدف اين اختراع طراحي يك سيستم هوشمند به منظور تشخيص خودكار سلول هاي سرطاني مي باشد. هسته اصلي اين سيستم كه بر مبناي تكنيكهاي پردازش تصوير از جمله آناليز مورفولوژي، شبكه هاي هوشمند خودسازمانده SOM، كلاسيفايرهاي K-means و SVM و همچنين آناليز بافت طراحي ميشود، قابليت جداسازي دقيق سلول هاي سرطاني از سلولهاي سالم را خواهد داشت. هسته اصلي اين سيستم ويژگي هاي اساسي سلول از جمله cellular polymorphism، نسبت هسته به سيتوپلاسم، Nuclear hyperchromasia ، Nuclear polymorphism، و زاويه قرارگيري سلول ها نسبت به يكديگر، mitotic index و ... را استخراج مي نمايد. اين ويژگي ها بر مبناي معيارهاي متداول در تشخيص سلول هاي سرطاني و نيز سيستم هاي خبره تحليل شده و بر اساس اين تحليل، تصميم گيري نهايي انجام مي شود. اين سيستم قابليت كنترل درايوهاي مختلف سخت افزاري از جمله دوربين هاي CCD ، موتورهاي پله اي به منظور اسكن كلي لام آزمايشگاهي و انواع سنسورهاي مورد نياز را دارا مي باشد. با توجه به پراكندگي سلول هاي ناسالم در سطح لام و ضرورت اسكن كامل لام به منظور اطمينان از صحت تشخيص انجام گرفته، نياز به سيستم كنترل شونده و دقيق سخت افزاري ميباشد. لذا اين قابليت در طراحي سيستم در نظر گرفته شده و يك سيستم يكپارچه به منظور تشخيص سرطان ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/16
تاریخ ثبت: 1392/02/28
خلاصه اختراع:

دي اكسيدكربن يكي از مهمترين گازهاي گلخانه اي مي باشد. در جوامع مدرن امروزي توليد اين گاز به شدت افزايش يافته است و اين امر تاثيرات منفي بر وضعيت آب و هوايي زمين ايجاد كرده است. واكنش عكس گاز-آب يكي از فرايندهايي است كه مي تواند اين گاز را در جهت توليد مواد شيميايي سودمند بكار بگيرد. مهمترين مشكل در توسعه اين فرايند وجود كاتاليست هاي موثر مي باشد. در اين راستا اين اختراع كاتاليست موثر Ni-Mo/Al2O3 را براي اين فرايند معرفي مي كند. در اين اختراع بكارگيري دو جزء فلزي نيكل و موليبديم و ايجاد فاز NiMoO4 در ساختار كاتاليست Ni-Mo/Al2O3، موجب افزايش توزيع فلز نيكل و ايجاد بار مثبت جزئي در سطح كاتاليست شده است. اين عوامل منجر به بهبود فعاليت و انتخاب پذيري اين كاتاليست در عكس واكنش گاز-آب شده است. همچنين از آنجايي كه فاز NiMoO4، كاهش پذيري كمتري نسبت به اكسيد نيكل دارد، پس وجود اين فاز بعنوان جزء فعال، منجر به پايداري اين كاتاليست در واكنش عكس گاز-آب مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/21
تاریخ ثبت: 1391/11/21
خلاصه اختراع:

دي¬اكسيدكربن يكي از مهمترين گازهاي گلخانه¬اي مي¬باشد. در جوامع مدرن امروزي توليد اين گاز به شدت افزايش يافته است و اين امر تاثيرات منفي بر وضعيت آب و هوايي زمين ايجاد كرده است. واكنش عكس گاز-آب يكي از فرايندهايي است كه مي-تواند اين گاز را در جهت توليد مواد شيميايي سودمند بكار بگيرد. مهمترين مشكل در توسعه اين فرايند وجود كاتاليست¬هاي موثر مي¬باشد. در اين راستا اين اختراع كاتاليست موثر Fe-Mo/Al2O3 را براي اين فرايند معرفي مي¬كند. در اين اختراع بكارگيري دو جزء فلزي آهن و موليبدات و ايجاد فاز Fe2(MoO4)3 در ساختار كاتاليست، موجب افزايش توزيع فلز آهن و همچنين ايجاد بار مثبت جزئي در سطح كاتاليست شده است. اين عوامل منجر به بهبود فعاليت و انتخاب¬پذيري اين كاتاليست در عكس واكنش گاز-آب شده است. همچنين از آنجايي كه فاز Fe2(MoO4)3، كاهش¬پذيري كمي خود نشان داد، پس وجود اين فاز بعنوان جزء فعال، منجر به پايداري اين كاتاليست در واكنش عكس گاز-آب مي¬شود.

تاریخ ثبت: 1391/09/27
خلاصه اختراع:

\\" طراحي و ساخت پايلوت آزمايشگاهي واكنش شيفت گاز-آب جهت بهبود شرايط انجام اين واكنش و توليد هيدروژن خالص \\" بخش ج : شيمي- متالوژي زير بخش : شيمي درحال حاضر واكنش تبديل گاز-آب يك واكنش گرمازا و تعادلي مي‌باشد كه در صنعت طي دو مرحله يكي در دماي بالا (HTS) و ديگري در دماي پايين(LTW) انجام مي‌شود. هدف از اين فرايند توليد و هيدروژن و كاهش غلظت مونوكسيد كربن در جريان خوراك ورودي به فرايند توليد آمونياك مي‌باشد. در اين اختراع با شكستن واكنش تبديل گاز-آب به دو نيم واكنش، محدوديت ترموديناميكي اين واكنش برطرف شده است. پس در اين فرايند طراحي شده با افزايش دما مي‌توان سرعت واكنش و ميزان درصد تبديل واكنش را افزايش داد. وارد كردن هيدروژن همراه مونوكسيدكربن در مرحله‌ي كاهش موجب برطرف كردن تشكيل كك روي كاتاليست شده‌است و از تشكيل اكسيدهاي كربن در مرحله اكسيداسيون جلوگيري مي‌كند. پس در مرحله اكسيداسيون هيدروژن فقط با بخار آب در تماس مي‌باشد و با بكارگيري يك سيكل سرماسازي مي‌توان بخار آب را جدا كرده و به هيدروژن با خلوص بالا دست يافت. از طرف ديگر تغيير شرايط كاركرد از انجام واكنش در دو مرحله به دو نيم‌واكنش موازي، موجب حذف هزينه‌ها و مشكلات عملياتي مربوط به مرحله‌ي دما پايين واكنش شده است.

تاریخ ثبت: 1392/06/17
خلاصه اختراع:

استفاده از فتوكاتاليست هاي نيمه هادي ناهمگن، پتانسيل بسيار خوبي براي كنترل و حذف آلاينده هاي آلي در آب يا هوا دارد و اخيراً از روش هاي كارآمد در زمينه تصفيه آب و هوا به شمار مي رود. اين فرآيند كه به عنوان "فرآيند اكسيداسيون پيشرفته (AOP)" نيز شناخته مي شود، براي اكسيداسيون آلاينده هاي مقاوم مانند رنگ ها و تركيبات فنوليك مناسب است. در اين تحقيق يك رآكتور نيمه پيوسته در ابعاد آزمايشگاهي طراحي و ساخته شد. رآكتور طراحي شده متشكل از يك لوله پيركس به طول 42 cm و قطر 5 cm است كه يك لوله كوآرتز به طول 50 cm و قطر 3.2 cm در درون آن قرار گرفته به طوري كه محور لوله پيركس و كوآرتز بر هم منطبق است و بالا پايين لوله پيركس توسط درپوش هاي تفلوني بسته شده است. ورودي و خروجي رآكتور به فاصله 3 cm از بالا و پايين لوله پيركس تعبيه شده و لامپ UV در درون لوله كوآرتز قرار گرفته و جهت به حداكثر رساندن انعكاس تابش درون راكتور و افزايش بازده رآكتور سطح خارجي پيركس با پوششي از فويل آلومينيوم پوشيده شد. خروجي رآكتور توسط شلنگ سيليكوني به ترتيب به مخزن و ورودي پمپ و خروجي پمپ به ورودي رآكتور متصل شده است.

موارد یافت شده: 7